ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή σκυτάλης στη ΓΓ Επικοινωνίας: Ο Λευτέρης Κρέτσος διαδέχτηκε τον Γιώργο Καραγιάννη

Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά τη συγχώνευση των δύο Γενικών Γραμματειών σε μια, ανέλαβε τα νεά του καθήκοντα ο κ. Λευτέρης Κρέτσος.

Ο απερχόμενος Γ.Γ. Γιώργος Καραγιάννη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας και δήλωσε πως «συνεργάστηκα με το υψηλού επιπέδου προσωπικό της Γενικής Γραμματείας και όλοι μαζί, δεν πετύχαμε και λίγα: Μειώσαμε τις δαπάνες της ΓΓΕΠ, αυξάνοντας όμως την αποτελεσματικότητά της. Προβάλαμε στο διεθνή Τύπο την εικόνα μιας Ελλάδας που προσπαθεί και αλλάζει. Δείξαμε εξωστρέφεια».

Ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε μετά τη συγχώνευση των δύο Γενικών Γραμματειών σε μία: "Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στη Γενική Γραμματεία, για να επιστρέψουμε στους πολίτες μας το αγαθό της έγκυρης ενημέρωσης. Θα δραστηριοποιηθούμε στη κατεύθυνση ενίσχυσης της θετικής εικόνας της χώρας και του λαού."

Ανέφερε επίσης ο απερχόμενος ΓΓ Γιώργος Καραγιάνης:

"Είχα την τιμή να υπηρετήσω την Πατρίδα μας, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Προβολής. Στους μήνες αυτούς, συνεργάστηκα με το υψηλού επιπέδου προσωπικό της Γενικής Γραμματείας και όλοι μαζί, δεν πετύχαμε και λίγα: Μειώσαμε τις δαπάνες της Γ.Γ.Ε.Π., αυξάνοντας όμως την αποτελεσματικότητά της. Προβάλαμε στο διεθνή τύπο την εικόνα μιας Ελλάδας που προσπαθεί και αλλάζει. Δείξαμε εξωστρέφεια. Σήμερα, η θητεία μου ολοκληρώθηκε και τυπικά, όπως ξεκίνησε: χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με την ικανοποίηση πως αφήσαμε χειροπιαστό έργο και στέρεες βάσεις για να δουλέψουν και οι επόμενοι από εμάς. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας κ. Κρέτσο Λευτέρη και καλή συνέχεια σε όλους τους εργαζόμενους."

Διαβάστε επίσης: