Όπως κάθε νοικοκυρά γνωρίζει καλά τα ατυχήματα στην κουζίνα είναι τα συχνότερα και μάλιστα πολλές φορές επώδυνα όταν πρόκειται για κόψιμο ή κάψιμο…
Ένα τέτοιο ατύχημα είχε και η Ευγενία Μανωλίδου,την ώρα που έφτιαχνε γλυκό στην κουζίνα. Η γνωστή μαέστρος πονάει ύστερα από το κάψιμο που έπαθε . Ωστόσο, βρήκε έναν τρόπο να ανακουφιστεί.
"Κάψιμο από καραμέλα που εκσφενδονίστηκε στο πρόσωπο και σώμα. Έβαλα ασπράδι αυγού – ελλείψει αλόης στο σπίτι – και περιμένω", έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.