ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Συνελήφθη ο τσιγγάνος για την αιματηρή συμπλοκή

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών και της Ο.Π.Κ.Ε. έπεσε ο δεύτερος από τους δυο τσιγγάνους «πιστολέρο» που είχαν πυροβολήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν31χρονο μετά από καυγά και τον είχαν τραυματίσει στην ωμοπλάτη.

 

Ο 24χρονος δράστης, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, συνελήφθη με νυχτερινή επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταυλισμό τσιγγάνων σε περιοχή της Πάτρας. 

Μαζί του συνελήφθη και ένας 28χρονος που είχε δώσει ψεύτικες πληροφορίες στους αστυνομικούς για το αιματηρό επεισόδιο, στο οποίο αποδείχθηκε ότι είχε εμπλοκή και ο ίδιος. Μάλιστα, είχε πυροβολήσει με πιστόλι προς το σπίτι του θύματος, χωρίς να τραυματίσει κάποιον! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και ψευδορκία.

Οι δυο νεαροί μαζί με έναν 37χρονο που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, πυροβόλησαν πέντε φορές με περίστροφο και κυνηγετικό όπλο τον 31χρονο τσιγγάνο, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Στο σημείο της αιματηρής επίθεσης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο και 49 φυσίγγια.

Διαβάστε επίσης: