ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάτα αποδείχθηκε η οικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της…

Επί δέκα ολόκληρους μήνες, εξαφανίζονταν μυστηριωδώς διάφορα μεγάλα ή μικρά χρηματικά ποσά από το σπίτι μιας οικογένειας στην πόλη της Δράμας, ώσπου το σύνολο έφτασε τα… 6.000 ευρώ και οι υποψίες έπεσαν στη γυναίκα που καθάριζε περιστασιακά.

 

 

 

Μετά την τελευταία κλοπή μετρητών ύψους 440 ευρώ, οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν την Ασφάλεια που ξεκίνησε προανάκριση και κάλεσε για κατάθεση την 34χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό. Εκείνη έπεσε σε αντιφάσεις και, όταν τα χρήματα βρέθηκαν πάνω της, υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι ξάφριζε συστηματικά τους εργοδότες της από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2014! 

Η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που της άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ από τους αστυνομικούς ερευνάται αν έχει κλέψει χρήματα και από άλλα σπίτια στα οποία εργαζόταν.

*** Έπιασε κουβέντα στην 55χρονη γειτόνισσά του και, όταν εκείνη έστρεψε αλλού την προσοχή της, «βούτηξε» από το πορτοφόλι της 1.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα! Η κλοπή είχε γίνει στις 30 Ιουλίου στο σπίτι του θύματος στην κοινότητα Ράχη της Άρτας και ο 60χρονος Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.