ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψαν κινητά ποδοσφαιριστών την ώρα του αγώνα!

Ενώ οι ποδοσφαιριστές έδιναν τη μάχη τους στον αγωνιστικό χώρο για το Κύπελλο Χανίων, άγνωστοι «ποντικοί» που τρύπωσαν αθέατοι στα αποδυτήρια του γήπεδο των Νεροκούρου φρόντιζαν να… εξαφανίσουν τα ακριβά κινητά τους τηλέφωνα μέσα από τα σακ βουαγιάζ τους!

 

 

 

 

 

 

Θύματα της κλοπής ήταν τουλάχιστον πέντε παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας του Αστέρα Μανωλιόπουλου, η οποία αγωνιζόταν με τον γηπεδούχο Ίκαρο Μουρνιών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πίστευαν ότι τα πράγματά τους ήταν ασφαλή στα αποδυτήρια, ωστόσο όταν τελείωσε ο αγώνας διαπίστωσαν ότι τα κινητά τους είχαν κάνει φτερά! Οι  παράγοντες της ομάδας του Ικάρου, που ρωτήθηκαν αν είδαν ποιος μπήκε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν είχαν ιδέα αφού και αυτοί παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Αγκαλιά με μια… τηλεόραση περπατούσε μέρα- μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου ένας νεαρός χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο 33χρονος Έλληνας είχε κλέψει την αξίας 200 ευρώ τηλεόραση από το σπίτι μιας 68χρονης  παραβιάζοντας την πόρτα. Έτσι, συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια για άλλες κλοπές, ενώ η τηλεόραση επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού.