ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To BINTEO από την εισβολή αντιεξουσιαστών, που ματαίωσε την ομιλία του Άδωνι

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το βίντεο από τη στιγμή της εισβολής αντιεξουσιαστών σε κινηματογράφο του Βόλου («Αχίλλειον»), προκειμένου να μην επιτρέψουν στον Άδωνι Γεωργιάδη να πραγματοποιήσει την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, ομιλία.

 

 

Ήταν λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το Αχίλλειο περιμένοντας τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν περίπου 20 με 30 άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλες εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο και έσβησαν τα φώτα.

Οι κουκουλοφόροι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα και παρά τις παραινέσεις να αποχωρήσουν παρέμειναν στο χώρο του κινηματοθέατρου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, η αστυνομία εισηγήθηκε στον ίδιο να μην προχωρήσει περαιτέρω γιατί δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά του, με αποτέλεσμα εκείνος να αναγκαστεί να αποχωρήσει, δηλώνοντας ωστόσο ότι στον κινηματογράφο παρέμενε κόσμος εγκλωβισμένος.

Εκφράζοντας την οργή του για το περιστατικό, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «η Ελλάδα δεν είναι καμία κανονική χώρα», προσθέτοντας πως «σε καμία κανονική χώρα κάποιοι φασίστες της άκρας αριστεράς δεν μπορούν να εμποδίσουν διά της βίας μια πολιτική εκδήλωση ενός εκλεγμένου βουλευτή του κοινοβουλίου και υποψηφίου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δείτε το…