ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στο Αιγάλεω : Βρέθηκε πτώμα δίπλα από Δημοτικό Σχολείο

Αντιμέτωπος με ένα φρικτό θέαμα ήρθε ένας περαστικός λίγο μετά τις 9 το πρωί σε πάρκο δίπλα από πεζόδρομο, στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Παπανικολή, ακριβώς δίπλα από το 6 Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω.

 

 

Στο χώμα βρισκόταν τυλιγμένο με σεντόνι και κουβέρτα το πτώμα ενός άντρα 25-35 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη.

Σε κατάσταση σοκ, ο περαστικός κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που απέκλεισαν τον χώρο, κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.

Μακροσκοπικά δεν φαινόταν το θύμα να έφερε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας όπως κακώσεις, παρά μόνο πρηξίματα και ανοίγματα στο δέρμα που δικαιολογούνται από αποσύνθεση περίπου μίας εβδομάδας και έτσι δεν αποκλείεται να οφείλεται και σε παθολογικά αίτια ο θάνατός του.

Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δοθεί από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, όπου και μεταφέρθηκε το πτώμα.

Αυτό που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση όμως στους αστυνομικούς, είναι ότι το πτώμα, όπως προκύπτει, μεταφέρθηκε και αφέθηκε από αγνώστους στο σημείο αργά τη νύχτα που πέρασε και πιθανόν μετά τα μεσάνυχτα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ένα σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι να πρόκειται για κάποιον αλλοδαπό που ενδεχομένως πέθανε σε κάποιο σπίτι που έμεναν και άλλοι αλλοδαποί, ευρισκόμενοι παράνομα στη χώρα πιθανόν και ενδεχομένως να μην κάλεσαν τις Αρχές για να μην έχουν άλλα ζητήματα.

Έτσι λοιπόν, είτε τον χτύπησαν και πέθανε είτε πέθανε από παθολογικά αίτια, τον κράτησαν στον χώρο που βρίσκονταν, πεθαμένο επί μία εβδομάδα και όταν η μυρωδιά της αποσύνθεσης έγινε εντελώς ανυπόφορη, τον μετέφεραν και τον παράτησαν στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το πρωί.

Έρευνα για να ταυτοποιηθεί ο νεκρός και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.