ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά έβαλαν στο Μαξίμου οι αποκαλύψεις της Κωνσταντοπούλου

Εκνευρισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δηλώνει πως έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα και στοιχεία του Αλέξη Τσίπρα για το διάστημα του Ιουλίου- Αυγούστου 2015.

 

 

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στις 9 Ιούλιου, τις ώρες που η Κυβέρνηση ετοίμαζε να βάλει τις υπογραφές για το τρίτο Μνημόνιο, άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει πως «μόνο μια Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση».

 «Βόμβες» Ζωής: Εχω τα γραπτά μηνύματα του Τσίπρα για τον…

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μίλησε για την στάση του Αλέξη Τσίπρα:

«Η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών Μνημονίων».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε εν συνεχεία πως «ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί».

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να έχει μηνύσει υπαλλήλους της Βουλής, αλλά και να έχει ηχογραφήσει και αποσπάσει έγγραφα της Βουλής για προσωπική χρήση.