ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος κόσμου αφήνει λουλούδια για τον Παντελή Παντελίδη στο σημείο του δυστυχήματος

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, πλήθος κόσμου μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρός μετά το τροχαίο.

 

 

 

Συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή αφήνουν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Aρκετοί έσπευσαν στο Ασκληπιείο Βούλας για συμπαρασταθούν στους οικείους του.

Την ίδια ώρα, φίλοι και γνωστοί βρίσκονται στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης και συγκεκριμένα στο πρακτορείο που διατηρεί ο πατέρας του τραγουδιστή, σε μια προσπάθεια να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του διάσημου καλλιτέχνη.

Λίγο παρακάτω βρίσκεται και το πατρικό του, με τους γείτονες να είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, περιγράφοντάς τον σαν έναν άξιο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τους φίλους του. 

Πάντα πείραζε τους φίλους του κάνοντας πλάκα και όταν πήγαιναν να τον δουν στο μαγαζί που εμφανιζόταν, τους υποδέχονταν στο καμαρίνι του πριν το πρόγραμμά του.