ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για την 15χρονη που αυτοκτόνησε στο Π. Φάληρο- Σπαράζουν οι φίλοι της στο facebook

Μυστήριο αποτελεί ακόμη o λόγος που οδήγησε την 15χρονη μαθήτρια στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ την ίδια ώρα ανείπωτος είναι ο θρήνος των δικών της ανθρώπων, της οικογένειας της και των φίλων της.
 

Το κορίτσι, έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε μαζί με την οικογένεια της. Η ανήλικη είχε στείλει μήνυμα στις φίλες της, λέγοντάς τους… την απόφαση που είχε πάρει.

Παρόλο που εκείνες, πανικόβλητες ενημέρωσαν τη μητέρα της ότι η κόρη της ήθελε να αυτοκτονήσει… δυστυχώς η μητέρα της δεν πρόλαβε το κακό.
 
Νέες πληροφορίες έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα για τις πρώτες σοκαριστικές στιγμές μετά την τραγική είδηση. Ήταν  γύρω στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 46χρονη μητέρα του κοριτσιού που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών ενημερώθηκε από τις φίλες της κόρης της… κι έφυγε αμέσως για το σπίτι.

Παρότι έκανε τα πάντα για να αποτρέψει το μοιραίο, μόλις έφθασε στο υπαίθριο πάρκινγκ της πολυκατοικίας, έζησε το χειρότερο εφιάλτη μιας μάνας… είδε την κόρη της να κείτεται νεκρή.

Λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν στο σπίτι και ο 52χρονος πατέρας του κοριτσιού, εργολάβος οικοδομών, αλλά και ο 22χρονος αδελφός της, μεταπτυχιακός φοιτητής.

Οι κραυγές και ο σπαραγμός τους… «ξύπνησαν» τη γειτονιά στο δρόμο του Παλαιού Φαλήρου. 

Μερικά λουλούδια βρίσκονται στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η έφηβη.

Τα συγκλονιστικά μηνύματα των φίλων της

Την ίδια ώρα, σπαράζουν οι φίλοι και συμμαθητές της 15χρονης κοπέλας, εκφράζοντας την οδύνη τους με μηνύματα στο facebook.

«Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου», «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ», «Μα γιατί τόσο… άδικα. Καλό παράδεισο κοριτσάρα μου»,είναι μερικά από τα μηνύματα τους.

«Γλυκιά μου, έχω συγκλονιστεί από την απόφαση που πήρες. Σου το είπα κι από κοντά ότι είσαι εξαιρετικό κορίτσι. Χάζευα τις φωτογραφίες μας από το καλοκαίρι κι ένιωσα όπως ακριβώς ένιωθα όταν σε είχαμε κοντά μας! Σε ευχαριστώ για το χρόνο που μοιράστηκες μαζί μας! Ελπίζω να ησύχασες από ότι σε βασάνιζε! Σου στέλνω το πιο γλυκό μου φιλί για αποχαιρετισμό αλλά χωρίς να θέλω να σε κρίνω. Πολύ νωρίς μου φαίνεται ρε γαμώτο!» γράφει μια άλλη φίλη της 15χρονης.