ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η θεία που βιντεοσκοπούσε σε άσεμνες πόζες την ανιψιά της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας, η 37χρονη  θεία που ανάγκαζε την οκτάχρονη ανιψιά της να γδύνεται και να χαϊδεύεται ερωτικά, ενώ εκείνη της έδινε οδηγίες για το τι να κάνει και τη βιντεοσκοπούσε.

 

Η κατηγορούμενη, γράφει το thebest.gr, που διώκεται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, είναι αδελφή της μητέρας της ανήλικης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της για να την προσέχει.

Η ίδια μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της και να πιστεύει πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα.

Το παιδί εξακολουθεί να παρακολουθείται από ειδικούς στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ποιο ίδρυμα θα το φιλοξενήσει.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα καταγγελία που δέχθηκε για την κόλαση που βίωνε το κοριτσάκι. Ήταν το παιδί της αδερφής της το οποίο «πρόσεχε», όταν οι γονείς του ήταν στις δουλειές τους.