ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Πεντέλη

Άλυτο μυστήριο παραμένει για την Αστυνομία η εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη, με σφαίρες από καραμπίνα. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, συμπεραίνουν ότι ο νεαρός γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του. 

Όπως αναφέρει η Espresso, πιθανότατα, συναντήθηκαν αρχικά σε άλλο σημείο και στη συνέχεια κατέληξαν μαζί στο σημείο όπου τον σκότωσαν, καθώς από την επιτόπια έρευνα βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς τους δράστες και δεν ήταν καθόλου υποψιασμένος για το τι επρόκειτο να συμβεί. Άλλωστε, στη σορό δεν βρέθηκαν μώλωπες ή σημάδια πάλης, που να δείχνουν ότι ο 20χρονος αντιστάθηκε και ήρθε στα χέρια με τον δολοφόνο.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι τον αιφνιδίασε, πυροβολώντας τον πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής αρχικά στο κεφάλι, όπου του προκάλεσε το διαμπερές τραύμα στον κρόταφο, το οποίο είναι και το θανατηφόρο. Στη συνέχεια, με το ίδιο κυνηγετικό όπλο, τον πυροβόλησε εκ νέου, πάντα σχεδόν εξ επαφής, τόσο στον θώρακα, όσο και στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το θύμα έφερε, ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι και δύο τραύματα στο σώμα (θώρακας-κοιλιά), που αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν αποτέλεσμα πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, στην συνέχεια όμως εκτιμήθηκε πως είχε βληθεί από κυνηγετικό όπλο, τρεις κάλυκες του οποίου βρέθηκαν στο σημείο και αρκετά δίπλα στην σορό του θύματος, με αποτέλεσμα να καταλήγουν οι Αρχές πως το θύμα εκτελέστηκε στο σημείο που βρέθηκε.

Το πτώμα του βρέθηκε σε σήψη εξαιτίας και της υπαίθρου και των υψηλών θερμοκρασιών και ήταν δύσκολο κατά την αυτοψία του χώρου να διαπιστωθεί εάν έφερε πληγές από πυροβόλο όπλο ή κάτι άλλο που τυχόν να προκάλεσε τον θάνατό του.

Αντιμέτωπος με την φρικτή αυτή εικόνα ήρθε πρώτος ένας περιπατητής  πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε θαμνώδη έκταση στην Πεντέλη και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. Ξαφνικά, μπροστά του είδε το πτώμα ενός νεαρού άντρα και έντρομος κάλεσε το ΕΚΑΒ και με την σειρά του το ΕΚΑΒ την Αστυνομία.

Από την έρευνα προέκυψε πως πρόκειται για τον 20χρονο, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυκών Νερών στις 10 Μαΐου, ωστόσο τα τελευταία ίχνη του ήταν μόλις στις 8 Μαΐου και συνολικά είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου 10 ημέρες.