ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενέδρα Θανάτου στα Εξάρχεια- Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την επίθεση

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε δεχθεί πυροβολισμούς από δύο αγνώστους νωρίτερα σήμερα στα Εξάρχεια. 

 

 

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν σοβαρά τον άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Μετά το περιστατικό σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Σύρος ο σοβαρά τραυματίας 

Συριακής καταγωγής και σεσημασμένος για ναρκωτικά είναι ο άνδρας που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά δύο κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια. Το θύμα εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και δούλευε για λογαριασμό Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών. Έμενε στην οδό Ερεσού, σε μικρή απόσταση από την Θεμιστοκλέους. 

Οι κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ ενώ ήταν πεζός. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο στήθος και τον λαιμό. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε μια βολίδα και ένας κάλυκας από σφαίρα.