ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή η 50χρονη Έλενα Ολντέρσντορφ – Η σορός της ήταν 5 μήνες στο νεκροτομείο δίχως αναγνώριση, γιατί κανείς δεν ενημέρωσε!

Δύο φίλες της 50χρονης Έλενας, που είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, την αναγνώρισαν κοιτώντας τη σορό γυναίκας που φυλάσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νεκροτομείο του Πειραιά.
 

 

 

 

Αν και ακόμη η αναγνώριση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη, καθώς δεν έγινε από κοντά αλλά από φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί στις φίλες της εύπορης αλλοδαπής, ωστόσο οι δυο γυναίκες με το που αντίκρισαν τις εικόνες απάντησαν καταφατικά στους αστυνομικούς εάν μπορεί να είναι η αγαπημένη τους φίλη αυτή που βλέπουν.

Αύριο οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να επιβεβαιώσουν κι από κοντά ότι πρόκειται για την Έλενα Ολντέρσντορφ και να καταχωριστεί και επισήμως η αναγνώριση και ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σορός, η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη Ουκρανή, εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της εύπορης γυναίκας από τους οικείους της.

Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας που περισυνέλεξαν οι λιμενικοί το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πειραιά, όπου παρέμεινε εκεί  για περισσότερο από πέντε μήνες! Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου δεν κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.