ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου ξεσπά: «Ο χαμός του άντρα μου ήταν έγκλημα»

Περίπου έξι μήνες μετά τον θάνατο του 42χρονου εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, η σύζυγός του Ευαγγελία Συρίγου, ξεσπά λέγοντας πως ο χαμός του άντρα της ήταν έγκλημα.

Πέρασαν 6 μήνες από το τραγικό συμβάν με το αυτοκίνητό που τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τον θάνατο του εκδότη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, καθώς το δυστύχημα έγινε λίγους μήνες μετά την εμπλοκή του ονόματος του Μαυρίκου στο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Real News», η κ. Συρίγου κάνει λόγο για ισχυρούς οικονομικά και πολιτικά εχθρούς που θα ήθελαν τον θάνατο του συζύγου της, γιατί όπως η ίδια πιστεύει τους ενοχλούσε ο άντρας της με την αρθρογραφία του.

Στην ερώτηση αν έχει πάρει μέχρι τώρα απαντήσεις για τον θάνατο του συζύγου της, απαντά πως δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί της, ούτε η αστυνομία ούτε κάποια άλλη υπηρεσία για να ενδιαφερθεί, το τι επιπτώσεις είχε όλη ιστορία στα παιδιά της.

Στο ερώτημα αν πιστεύει πως ήταν ατύχημα, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο άντρας της ήταν εξαιρετικός οδηγός και πως το αυτοκίνητο ήταν ασφαλές και σε άριστη κατάσταση.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν υγιής, σωματικά και ψυχικά, ενώ διευκρινίζει πως το μόνο πρόβλημα που του δημιουργήθηκε ήταν αποτέλεσμα της στημένης δίωξης που του ασκήθηκε από το Τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, σημείωσε ακόμα, ότι είχε δεχθεί απειλές γιαυτό και στο σπίτι τους στην Βάρκιζα είχαν πάρει ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, αλλά για να μην τρομοκρατηθούν τα παιδιά και η ίδια, δεν έλεγε περισσότερα.

Επίσης, υποστηρίζει ότι δεν ήταν μόνο έγκλημα εις βάρος του συζύγου της, αλλά και εναντίον της οικογένειά της, καθώς αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.