ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη

Μία σειρά νέων στοιχείων που ήρθαν στα χέρια τους, έκαναν τους γονείς του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που χάθηκε στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, να κινηθούν πλέον νομικά εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά και η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά. Ένα στοιχείο που ανατρέπει πολλά. Επίσης, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα. 
Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή παράλληλα έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος, δε θα έσπαζαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.