ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για το ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δύο ηλικιωμένους οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα νεκροί στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη από τον γιο τους.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 79χρονο να κείτεται νεκρός στο ισόγειο της οικίας, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του ήταν επίσης νεκρή στο υπόγειο. Ωστόσο, σχεδόν από την αρχή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την νεκροψία αλλά και την έρευνα των αρχές ο 79χρονος που ήταν νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο, έφερε ένα μικρό τραύμα πάνω από το μάτι τουκαι πιθανότατα έφυγε αιφνίδια από τη ζωή χτυπώντας σε κάποια πτώση.

Η σύζυγός του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ, μόλις είδε τον 79χρονο πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος, πιθανώς έπαθε σοκ, και στην προσπάθειά της να ειδοποιήσει κάποιον σε βοήθεια, μέσα στον πανικό της φαίνεται ότι έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο γιος του ζευγαριού αναζητούσε τους γονείς του τηλεφωνικά τις δύο τελευταίες ημέρες. Τελικά, σήμερα το πρωί πήγε στο σπίτι τους έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα, αντικρίζοντας και τους δύο νεκρούς.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.