Ένα βίντεο το οποίο προκαλεί αντιδράσεις ανέβασε ο Διονύσης Σαββόπουλος, θέλοντας να προωθήσει τη συναυλία που θα δώσει στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, στις 10 Ιουνίου.
Ο τραγουδοποιός θέλοντας να προωθήσει τη νέα του συναυλία, ανέβασε ένα βίντεο στον οποίο εκφράζει έναν συνειρμό του. Όπως τονίζει, το ιερό στοιχείο της Δήλου, με το πέρασμα των χρόνων, «μετακόμισε» στην Τήνο και το «ξ%&λο» στοιχείο μεταφέρθηκε στο νησί της Μυκόνου.
Στη Δήλο μόλις βγεις με το καϊκάκι αριστερά είναι όλα τα ιερά, οι βωμοί, τα αγάλματα των θεών, τα ερείπια των αρχαίων ναών. Δεξιά όμως, είναι τα ερείπια από τις αρχαίες ταβέρνες τους, από τους αρχαίους οίκους ανοχής. Λέω: ''Κοίτα ένα περίεργο πράγμα τώρα: Το ιερό στοιχείο από τη Δήλο, με τα χρόνια μετακόμισε στο διπλανό ακριβώς νησί, στην Τήνο, στο νησί της Παναγίας, που απαγορεύονται οι ντισκοτέκ και τα λοιπά. Και το άλλο. Το ξ%&λο (στοιχείο) πήγε και μετακόμισε στο άλλο νησί, στη Μύκονο. Θα παίξουμε στις 10 Ιουνίου, αλλά δεν έχω αποφασίσει που θα στήσουμε την εξέδρα μας, στο ιερό μέρος, ή προς το άλλο, το ξ%&λο», ακούγεται να λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος.
![](https://www.usay.gr/wp-content/uploads/mylonas/mylonas2/mylonas4/mikonos6.jpg)