3 top δεξιά

Αλλαγή… πορείας! Καριέρα στο τραγούδι κάνει η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός Μαρία Ανδρίτσου, που έγινε γνωστή ως Ξανθίππη στο «50-50» απέκτησε το δικό της ροκ συγκρότημα, ξεκινώντας νέα καριέρα -παράλληλα με αυτήν της υποκριτικής- στο τραγούδι.

Οι Marian rock Band, όπως ονομάζεται το γκρουπ, άρχισαν τις εμφανίσεις τους λίγο πριν από την άφιξη του νέου χρόνου και στην πρεμιέρα η ηθοποιός ανέβηκε στο stage γνωστής μουσικής σκηνής ως wild girl.

«Αυτή ήμουν πάντα κατά βάθος. Ροκ! Η Ξανθίππη ήταν απλώς ένας ρόλος και αντίστοιχα η Τάμμυ στις “Σαββατογεννημένες”. Όσο περνάει ο καιρός και με γνωρίζω καλύτερα, νιώθω πως όλο αυτό που είμαι τώρα δεν είναι ένα look καλλιτεχνικό. Είμαι εγώ» δήλωσε στην «Espresso».

«Πάντα ήταν το όνειρό μου να τραγουδήσω. Το δούλευα για καιρό στο μυαλό μου και πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να φτιάξω την μπάντα». «Έπειτα από μήνες σκληρής προετοιμασίας, αναζήτησης τραγουδιών και ατελείωτες πρόβες βγήκαμε στον… αέρα δυνατά, το χαρήκαμε και τώρα αναζητούμε νέους χώρους για τις εμφανίσεις μας» δήλωσε λέγοντας ότι δεν προτίθεται να αφήσει την καριέρα της στο θέατρο ή στην τηλεόραση. «Αν υπάρξει σοβαρή πρόταση, θα τα συνδυάσω και τα δύο!» τονίζει.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η αδελφή της Θωμαΐς Ανδρούτσου, επίσης ηθοποιός.