Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσουν τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Πολάκης δείχνοντας ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, είπε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν».
«Στελέχη της εταιρείας είναι δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι; Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν. Οι αμερικάνοι γιατί ενδιαφέρθηκαν; Ξεκίνησαν την ιστορία αυτή όχι γιατί είναι αγαθά παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.