ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβραμόπουλος: Οι ψευδομάρτυρες και οι ηθικοί αυτουργοί θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη

«Άθλια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση Novartis.

«Εδώ και δεκαετίες προσφέρω στην πατρίδα με σκοπό τη διαφάνεια. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας. Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο» ξεκαθάρισε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάνοντας λόγο για «θλιβερή υπόθεση συκοφαντίας θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα» ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως «θα καταθέσω άμεσα αίτημα στον Άρειο Πάγο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του προστατευόμενου μάρτυρα. Έχει υποχρέωση να το κάνει. Οι μαρτυρίες βασίζονται σε αόριστες φήμες, δεν βασίζονται σε κανένα στοιχείο»