LIFESTYLE

Εγκαταλείπει το ελληνικό συγκρότημα η τραγουδίστριά του!

Η Έλενα Τσαγκρινού αποχωρεί από το συγκρότημα των OtherView μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Η νεαρή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day», η οποία βρέθηκε στο παρασκήνια του MadWalk 2018 εν μέσω των πυρετωδών προετοιμασιών, το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου.

Η Έλενα Τσαγκρινού αρνήθηκε ότι η αποχώρησή της οφείλεται στο χωρισμό με το Βασίλη Κουμεντάκο, τον έναν εκ των δύο DJs – παραγωγών του σχήματος, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο αποκάλυψε ότι τους τελευταίους πέντε έχει σχέση με τον ράπερ Mike.

Ποιο θα είναι το μέλλον των OtherView;

«Το γκρουπ δε διαλύεται. Ουσιαστικά ολοκληρώνεται ένας κύκλος», διευκρινίζει η Έλενα Τσαγκρινού και αναγγέλλει την έναρξη της σόλο καριέρας της: «Θα συνεχίσω στη δισκογραφική μου και εκεί σιγά – σιγά θα ξεκινήσω το νέο βήμα μου.»

«Δεν έχει καμία σχέση (με το χωρισμό). Απλά, ολοκληρώθηκαν πέντε χρόνια συνεργασίας με τους OtherView και έληξε το συμβόλαιό μου», τονίζει ξανά.

Η Έλενα Τσαγκρινού έγινε μέλος του συγκροτήματος στις αρχές του 2013. Τότε, ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Βασίλης Κουμεντάκος είχαν προβεί σε αναζήτηση νέας τραγουδίστριας, ύστερα από την αποχώρηση της Κρυσταλλίας, με τη φωνή της οποίας κυκλοφορήσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η συμμετοχή των OtherView στο MadWalk 2018 δεν ήταν η τελευταία τους εμφάνιση με την τρέχουσα σύνθεση, αφού συνεχίζουν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρό από… «Αθήνα – Θεσσαλονίκη».

Το τελευταίο τραγούδι της τριάδας κυκλοφόρησε στις αρχές του περυσινού καλοκαιριού και ήταν το «Τώρα Ή Ποτέ».

«Το γκρουπ είναι, ουσιαστικά, δύο μουσικοί παραγωγοί και μία τραγουδίστρια. Αν φύγει η Έλενα, δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τη μορφή που είμαστε σήμερα. Δεν είμαστε κυνηγοί ταλέντων για να ψάχνουμε κάθε φορά μια νέα frontwoman», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ίσαρης στο περιοδικό «People» την άνοιξη του 2017.

«Στη συνεργασία μας, όμως, με την Έλενα ήμασταν προετοιμασμένοι. Οι ρήτρες του συμβολαίου της ήταν πιο αυστηρές για παν ενδεχόμενο. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, εγώ δε θα συμμετείχα σε μία τρίτη επανασύσταση των OtherView», είχε αποκαλύψει τότε.