«Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε αριστερός και κατέληξε δεξιός. Έχει λοιπόν ενοχές. Και όποιος έχει ενοχές ότι πρόδωσε τις αρχές του προσπαθεί να βάλει διαχωριστικά τείχη για να σώσει τον εαυτό του» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφορικά με τη στάση του Αλέξη Τσίπρα.
Παράλληλα αναφερόμενος στις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων είπε πως δεν είναι προς τιμήν τους.
«Όταν κάποιος παίρνει εκλεγμένο βουλευτή με λίστα όπως για παράδειγμα η κ. Μεγαλοοικονόμου που είχε εκλεγεί στη Β' Πειραιά -δεν φταίει η ίδια- φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ο κ. Τσίπρας είναι κλεπταποδόχος. Το ίδιο και ο κ. Καρράς που βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ» λέει χαρακτηριστικά.
«Ο λαός τον εξέλεξε στην Ένωση Κεντρώων, θα έπρεπε να παραδώσει την έδρα του. Εάν η κ. Κατριβάνου και ο κ. Σακελλαρίδης είχαν κάνει το ίδιο με τους δικούς μου βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε εδώ και ενάμιση χρόνο να έχει πέσει από την κυβέρνηση. Αυτό που έκαναν είναι μεγάλο έγκλημα και θα τιμωρηθεί την ημέρα των εκλογών από τον ελληνικό λαό» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.