ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχει μία εσωτερική ανισορροπία», το σχόλιο Ζουράρι για τον Ψαριανό

Την ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους φίλους του ΠΑΟΚ, τον πόλεμο που γίνεται σε βάρος του Δικεφάλου του Βορρά αλλά και τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1 της Θεσσαλονίκης:

«Πρέπει να είμαστε (σ.σ. οι φίλοι του ΠΑΟΚ)… τύποι και υπογραμμοί στον τελικό. Αυτός ο πόλεμος που γίνεται τα τελευταία 50-60 χρόνια εις βάρος του ΠΑΟΚ και ημών των Μακεδόνων, είναι γνωστός και οι ισορροπίες έδειξαν ότι δεν έχει αλλάξει η κατάσταση», ανέφερε αρχικά.

Για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού εις βάρος του ΠΑΟΚ: «Μη δίνετε μεγάλη σημασία. Ο Ψαριανός έχει μία εσωτερική ανισορροπία, και στα πολιτικά χαρακτηρίζεται από αυτή. Λέει την ίδια στιγμή κάποια πράγματα και στη συνέχεια τα αντίθετα αυτών»

Για την επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρας του τελικού του Κυπέλλου: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αντισταθεί στην επιλογή του ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου. Ο άλλος θα πάει στο ΟΑΚΑ είτε με… 3 ευρώ είτε με τα πόδια και για εμάς θα χρειαστεί ο καθένας 150 ευρώ. Θα έπρεπε όταν μία ομάδα εκτός λεκανοπεδίου βρίσκεται στον τελικό, ο τελικός να γίνεται αναγκαστικά εκτός λεκανοπεδίου».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης φοβήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα. Όπως, επίσης, είναι απαράδεκτο ότι δεν προέκυψε αντίδραση από τους Παοκτσήδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ».

Για τις συζητήσεις με τα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας: «Δε θα κατορθώσουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία, εκτός αν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι πληρώσουν… ένα τμήμα του VMRO και αλλάξουν γνώμη. Η διαφαινομένη συμφωνία θα διαλυθεί, λόγω της αδιαλλαξίας των Σκοπιανών να αλλάξουν απόφαση».

Για το αν θα παραστεί στο σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου: «Λόγω του θυμού μου και της αδυναμίας της υγείας μου, δε θα είμαι στον τελικό. Οι γιατροί, μάλιστα, με συμβούλευσαν να μη δω καν το ματς και να με ενημερώσουν μετά για το τελικό αποτέλεσμα».