LIFESTYLE

Αγκαλιά με πορνοστάρ ο γνωστός έλληνας πολιτικός! (ΦΩΤΟ)

Αγκαλιά με τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου πόζαρε σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Η εντυπωσιακή ξανθιά πριν από μερικά 24ωρα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη κι εκεί συνάντησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην Espresso.
«Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» είπε η Μαρία.
Όπως αναφέρει η Espresso, στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε το… Ζορό αγκαλιά με τη Μαρία, καθώς, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να παίξει σε ερωτική ταινία!