ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για δημοψήφισμα: «Είναι κανονικοί τρελοί, άλλα λέει ο Κοτζιάς κι άλλα ο Καμμένος»

Με το «μιλάμε για κανονικούς τρελούς» επέλεξε να σχολιάσει τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά το τουίτ του Πάνου Καμμένου ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι άκυρο και την ανακοίνωση του Νίκου Κοτζιά ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η θετική δυναμική της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «κυβέρνηση τραγέλαφο».

Έγραψε στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ:

    Κυβέρνηση τραγέλαφος! Ο μεν Υπουργός Άμυνας θεωρεί δεσμευτικό και άκυρο το δημοψήφισμα βάσει του Σκοπιανού Συντάγματος, ο δε Υπουργός Εξωτερικών δηλώνει τον συμβουλευτικό του χαρακτήρα και δηλώνει την πίστη του στη συνέχεια της Διαδικασίας….μιλάμε για κανονικούς τρελούς!