slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαροπαλεύουν δύο γυναίκες από σοκαριστικό τροχαίο στην Πατησίων

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν δύο γυναίκες, οι οποίες έπεσαν θύματα σοβαρού τροχαίου χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης. Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι.

Σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν οι δύο γυναίκες. 60 και 53 ετών, τις οποίες το όχημα χτύπησε με δύναμη. Με αποτέλεσμα να τις εκτοξεύσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Πατησίων. Στο οποίο εκείνη την ώρα η κυκλοφορία ήταν πυκνή.

Τραγική στιγμή στο συγκεκριμένο φρικτό περιστατικό. Στο αντίθετο ρεύμα ένας οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τις πάτησε με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά!

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης καταστράφηκε και ο φωτεινός σηματοδότης πάνω στον οποίο έπεσε το αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο ήταν πολλοί περαστικοί, οι οποίοι, σοκαρισμένοι, κάλεσαν ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες ήταν από την Ελλάδα και τη Βόρειο Ηπειρο.

Η 60χρονη νοσηλεύεται στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ η 53χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα, με τους γιατρούς να είναι περισσότερο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Η αδελφή της 53χρονης ανέφερε ότι είχε έρθει τις τελευταίες μέρες από το Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα με τον σύζυγό της, προκειμένου να διευθετήσει τις διαδικασίες επαναπατρισμού της. Πήγε στον Βόλο, απ’ όπου κατάγεται, και επέστρεψε στην Αθήνα για να μείνει δύο μέρες πριν φύγει για το Λονδίνο.