ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές οργίων στη Ρόδο! Πού γίνονται τα αχαλίνωτα πάρτι – Πόσο κοστίζουν

​To swinging  κερδίζει συνεχώς έδαφος στη χώρα μας, έχοντας αποκτήσει ήδη εκατοντάδες φανατικούς οπαδούς. Μετά το πάρτι οργίων στο Πήλιο… τώρα νέο πάρτι με ανταλλαγή συντρόφων διοργανώνεται στη Ρόδο, από ταξιδιωτικό γραφείο!

 

 

 

Ζευγάρια λοιπόν που έχουν βαρεθεί τη μονοτονία μέσα στο γάμο τους ή μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση, ή ακόμη και ζευγάρια που θέλουν να «ταξιδέψουν» τη σεξουαλική τους ζωή σε άλλα μονοπάτια, δοκιμάζουν το swinging… την ανταλλαγή συντρόφων, για να αναζωογονήσουν τη σχέση τους με κάποιον άλλο παρτενέρ,  παρουσία του συντρόφου τους!

Στο νησί της Ρόδου η συγκεκριμένη τάση αναμένεται να διαδοθεί μέσω οργανωμένου ταξιδιωτικού γραφείου, που υπόσχεται «διακοπές ακολασίας» σε συγκεκριμένες βίλες, οργανώνοντας συγκεκριμένες εκδηλώσεις, που παραπέμπουν ακόμη και σε… ρωμαϊκά όργια!

Τι αναφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο
Το ταξιδιωτικό γραφείο αναφέρει στην ιστοσελίδα του: «Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό, ερωτικό και αισθησιακό, τότε το πρακτορείο μας είναι  για εσάς» και υπόσχεται «ΥΠΕΡΟΧΕΣ-ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ – ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ» διακοπές  με άλλα swinging ζευγάρια ή ζευγάρια που ταιριάζουν στα ερωτικά γούστα όσων το προτιμήσουν.

Στη συνέχεια, σημειώνει: «Εκπληρώνουμε  και κάνουμε πραγματικότητα τις διακοπές των ονείρων σας ταιριάζοντάς τες με τις ερωτικές επιθυμίες σας! Κάντε την κράτησή σας και αφήστε να οργανώσουμε εμείς τις διακοπές σας σύμφωνα με την προσωπικότητα σας και τις επιθυμίες σας!».

Το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στην  διασκέδαση-διακοπές ενηλίκων (swingers, lifestyle, γυμνιστές κ.α.), για ζευγάρια ή γκρουπ ζευγαριών. «Προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες κατά την διάρκεια της παραμονής σας κοντά μας, σε ένα μοναδικό τοπίο. Παραμονή σε ιδιωτικές βίλες στη Ρόδο, που βρίσκονται πάνω στο κύμα της θάλασσας. Βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετες και που εγγυώνται την ιδιωτικότητα του κάθε πελάτη μας. Οι πελάτες μας είναι lifestylers, γυμνιστές, ομοφυλόφιλα ζευγάρια  και σέξι ζευγάρια swingers, που θέλουν απλά να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μακριά από τα παιδιά ή την καθημερινότητα» εξηγεί το ταξιδιωτικό πρακτορείο και προσθέτει:

«Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να συναντηθείτε με άλλα ανοιχτόμυαλα (open-mind) ζευγάρια, που δεν θέλουν μόνο να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους, αλλά και να γνωριστούν με άτομα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, επιθυμίες και  απαιτήσεις, σε όμορφους χώρους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Με τον τρόπο αυτό αισθάνονται άνετα, απολαμβάνουν νέες φιλίες, χωρίς πιέσεις και έτοιμοι να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μεταξύ των ζευγαριών».

Τα πάρτι ακολασίας

Ήδη διαφημίζονται 14 διαφορετικά πάρτι ακολασίας στο νησί σε διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ οι κρατήσεις έχουν αρχίσει. Οι τίτλοι των συγκεκριμένων πάρτι είναι ενδεικτικοί του τι συμβαίνει, όπως και τα διαφημιστικά τους φυλλάδια.
 
«Cosmic Love»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν μόνο 16 άτομα. Θα ξεκινήσει την 15η Ιουνίου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Θα υπάρξει εκπαίδευση στο Ταντρικό sex, όπως αναφέρεται στο φυλλάδιο. Η τιμή ανά άτομο είναι 1.050 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται.
 
Cougar Town»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν από 20 έως 40 άτομα. Θα ξεκινήσει την 4η Ιουνίου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Η τιμή ανά άτομο είναι 1.000 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται.
 
«Βest Swinging Couple Contest»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν από 50 έως 80 άτομα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διαγωνισμό μεταξύ swinging ζευγαριών με έπαθλο 5.000 ευρώ. Θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Η τιμή ανά άτομο είναι 1.300 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται.
 
«Νο rules Party Swinging»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν από 20 έως 40 άτομα. Θα ξεκινήσει την 16η Ιουλίου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Η τιμή ανά άτομο είναι 950 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται.
 
«Τutti Frutti Wild Party»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν 20 άτομα. Θα ξεκινήσει την 11η Ιουνίου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Η τιμή ανά άτομο είναι 1.000 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται.
 
«International Swingind Day»: Οι κρατήσεις ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2016 και στο συγκεκριμένο όργιο μπορούν να συμμετέχουν από 50 έως 80 άτομα. Θα ξεκινήσει την 13η Αυγούστου 2016 και έχει διάρκεια 4 ημέρες. Η τιμή ανά άτομο είναι 1.150 ευρώ και το ποσό προκαταβάλλεται. Θα υπάρξει και wet T-shirt διαγωνισμός με έπαθλα από 500 έως 2.000 ευρώ.
 
Ανάλογες διοργανώσεις έχουν προγραμματιστεί καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016.
 
«Μπορείτε να είστε γυμνοί σε όλους τους χώρους της Βίλας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας»

Οι υποψήφιοι πελάτες ενημερώνονται ακόμη και για τα ακόλουθα στην ιστοσελίδα του πρακτορείου:

«Αν επιθυμείτε, μπορείτε να είστε γυμνοί σε όλους τους χώρους της Βίλας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας…Ο γυμνισμός είναι αποδεκτός στη Βίλα, αλλά απλώς ζητάμε να φοράτε κάτι κατά την διάρκεια του φαγητού. Κατά το μεσημεριανό γεύμα δίπλα στην πισίνα, για παράδειγμα, μπορείτε να φοράτε ένα σαρόνγκ γύρω σας ή ένα t-shirt και σορτς. Οι ξένοι δεν επιτρέπονται στη Βίλα για οποιονδήποτε λόγο. Αυστηρή ασφάλεια είναι σε ισχύ για την ασφάλεια των πελατών μας και κάθε ξένο άτομο που θα βρεθεί εντός της Βίλας θα του ζητηθεί να αποχωρήσει αμέσως».
 
Πηγή: dimokratiki.gr