LIFESTYLE

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Φρόσως Κυριάκου μετά την τραγωδία στην άσφαλτο με τον Παντελίδη

Την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από έξι ημέρες νοσηλείας, η Φρόσω Κυριακού, η 21χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της ,προσπαθώντας να αναρρώσει και να μαζέψει τα κομμάτια της από τον εφιάλτη που έζησε.

 

 

Το Σάββατο, μια φίλη της Φρόσως ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, γράφοντας τη λέξη «κάποτε»,αφήνοντας έτσι να εννοηθεί, ότι το ντοκουμέντο δεν είναι τωρινό, αλλά αφορά όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος, πριν ακόμη συμβεί η τραγωδία στην άσφαλτο με τον γνωστό τραγουδιστή.

Η φωτογραφία έκανε τα likes να πέσουν "βροχή". 

Συνεχίζεται η αγωνία για την Μίνα

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της Μίνας Αρναούτη περνούν ώρες αγωνίας. Η 30χρονη θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με την μητέρα της να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της.

Η τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ανέφερε: « Η Μίνα Αρναούτη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Ό,τι συμβαίνει στην κοπέλα αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ αντιμετωπίζεται επειδή είναι σταθερή- χωρίς επιπλοκές, η κατάστασή της. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω της».