ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς συνδέεται ο «δράκος» του Αμαρουσίου με τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Το ενδεχόμενο να συνδέεται με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου ο δράκος του Αμαρουσίου εξετάζουν οι αρχές. Ο δράστης για τις επιθέσεις σε 5 γυναίκες ανακρίνεται και για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 69χρονης αγνοούμενης από τα τέλη Απριλίου, η οποία φαίνεται ότι δέχθηκε αρχικά επίθεση με σεξουαλικά κίνητρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε πάρκινγκ γνωστού σουπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ενώ το παντελόνι και το εσώρουχό της ήταν τραβηγμένα, με τις αρχές να εκτιμούν ότι κάποιος επιχείρησε να τη βιάσει.

Το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε συμπίπτει με τη δράση του «δράκου» στην περιοχή και οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο ένα από τα θύματά του να είναι η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο χώρο όπου η εκπομπή "φως στο Τούνελ" της Αγγγελικής Νικολούλη, βρήκε το αυτοκίνητο της, σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ.

Οι υπάλληλοι του σουπερ μάρκετ αντιλήφθηκαν μία πολύ έντονη δυσοσμία και εξαιτίας αυτής άρχισαν να ψάχνουν στα δύο υπόγεια που χρησιμοποιούν, καθώς το τρίτο δεν χρησιμοποιείται και ήταν παλιό δημοτικό γκαράζ. Καθώς δεν έβρισκαν τίποτα, τότε αναγκάστηκαν να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο, όπου η μόνη πρόσβαση είναι μέσω του κλιμακοστασίου και ήρθαν αντιμέτωποι με την φρικτή εικόνα της νεκρής γυναίκας.

Η Αγραφιώτου βρέθηκε με πολλά χτυπήματα και σχεδόν ημίγυμνη αφού τα ρούχα της και τα εσώρουχά της ήταν τραβηγμένα!