"Χέρι" στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.
Στη συνέχεια το Δημόσιο θα τα εκχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ προς "αξιοποίηση" δηλαδή στους δανειστές.
Η μέθοδος είναι απλή: Βαρύτατη φορολόγηση στα ΠΑΝΤΑ, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος να μην μπορέσει να πληρώσει τις υποτιθέμενες φορολογικές υποχρεώσεις του (από την Τουρκοκρατία είχαμε να δούμε τέτοιους φόρους) και να αναγκαστεί να παραδώσει το σπίτι του. Η αξία του ακινήτου θα υπολογίζεται με την εμπορική (δηλαδή ψίχουλα) και όχι με την αντικειμενική.
Έτσι όλοι οι Έλληνες πολίτες σε λίγα χρόνια θα έχουν χάσει την περιουσία τους και τα σπίτια τους, είτε χρωστάνε στις τράπεζες είτε χρωστάνε (αναγκαστικώς) στην Εφορία.
Με την "σατανική" μέθοδο δε του περιουσιολογίου και την αναδρομική φορολόγηση πολιτών γιατί έτσι θα ισχυρίζεται αυθαίρετα η Εφορία ότι της έκρυβαν εισοδήματα 30 χρόνια πριν, θα κόβονται πρόστιμα επιπέδου…Ροκφέλερ, και έτσι ουδείς θα μπορέσει να κρατήσει την ιδιοκτησία του.
Δείτε αναλυτικά εδώ τι θα ισχύει με το περιουσιολόγιο και τι θα πάθουν οι Έλληνες πολίτες. Η φορολογία θα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε όλοι να καθίστανται αυτόματα "παράνομοι".
Άλλωστε εκεί αποσκοπούν και οι αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με τις οποίες θα κατάσχονται τα σπίτια με μοναδική ευκολία είτε από τις τράπεζες είτε από το δημόσιο.
Τη διαφωνία του με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή προς ψήφιση εξέφρασε και ο ίδιος υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος από το βήμα της Βουλής, στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών!
Όπως είπε τα σημεία στα οποία διαφωνεί είναι καταρχήν οι κανόνες για τους πλειστηριασμούς και η διαδικασία στην πρωτοβάθμια δίκη και κυρίως στην εμάρτυρη απόδειξη.
«Η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν έχω εναλλακτική λύση. Η εναλλακτική λύση είναι η φυγομαχία και δεν τη θέλω. Βρίσκομαι μπροστά σε δύο κακά και επιλέγω να στηρίξω το μικρότερο κακό για να μην βρεθούν άνθρωποι που δεν θα πληρώνονται για να συνεχίσουν οι συνταξιούχοι να παίρνουν τη σύνταξή τους. Αυτά σταθμίζω κύριοι. Δεν θέλω να συμβάλω σε μία εξέλιξη που θα οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
«Αυτή η εξέλιξη μας φέρνει προ ενός διλήμματος. Ή εισηγούμαι κάτι με το οποίο έχω εν μέρει διαφωνίες ή, αν δεν εισηγηθώ κάτι τέτοιο, η χώρα θα βρεθεί ενώπιον ασύντακτης χρεοκοπίας», τόνισε.
Το πόσο σημντικά είναι όλα αυτά για τους δανειστές-δυνάστες Ευρωπαίους φαίνεται και από την σημερινή δήλωση του γερμανικού ΥΠΟΙΚ:
Στη δήλωση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 12η Ιουλίου παρέπεμψε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που έπρεπε να φέρει σήμερα προς ψήφιση η ελληνική κυβέρνηση.
Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος, στην σελίδα 2 της δήλωσης αναφέρονται ρητά τα δύο σημεία που έχει συμφωνηθεί να ψηφιστούν ως τις 22 Ιουλίου και πρόκειται για τα σχετικά με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και για την μεταφορά στο εθνικό δίκαιο της Οδηγίας BRRD για τη λειτουργία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων. Αφού τα μέτρα ψηφιστούν, επισήμανε, οι θεσμοί θα αξιολογήσουν αν εκπληρώθηκαν αυτά που είχαν συμφωνηθεί και κατόπιν θα ενημερωθεί σχετικά το Eurogroup.
Δηλαδή είναι καίριας σημασίας για το γερμανικό ΥΠΟΙΚ η εξαθλίωση του Έλληνα και η κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του.Θέλουν να βάλουν χέρι στο ελληνικό σπιτικό, και θα το καταφέρουν με εξωπραγματική,ληστρική φορολόγηση, και με αναπόδεικτες κατηγορίες για φοροδιαφυγή.
Δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων ζητούσαν να παραχωρήσουν ακίνητα στο Δημόσιο και να σβήσουν τα χρέη τους, όμως μέχρι τώρα η μόνη παραχώρηση που μπορούσε να γίνει ήταν η είσπραξη των ενοικίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξία των ακινήτων θα υπολογίζεται με την εμπορική τιμή. Στη συνέχεια το Δημόσιο όλα αυτά τα ακίνητα, καθώς και άλλα που έχει στην ιδιοκτησία του θα τα εκχωρήσει στο ΤΑΙΠΕΔ το οποίο θα τα τοποθετήσει σε ένα καλάθι με στόχο τη χρηματοοικονομική αξιοποίησή τους.
Με τη μέθοδο αυτή ελπίζει ότι θα αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσίας και θα εισπραχθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν για τη μείωση του χρέους, αλλά και για επενδύσεις.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις η αξία των ακινήτων που έχει το Δημόσιο στην ιδιοκτησία του ανέρχεται στα 300 δισ. ευρώ και στο παρελθόν είχαν δημοσιοποιηθεί σχέδια για την αξιοποίησή τους μέσω του Χρηματιστηρίου με τη δημιουργία ενός ¨καλαθιού¨ το οποίο θα περιλάμβανε ακίνητα τα οποία μπορούσαν να αποδώσουν εισόδημα, καθώς και να αυξανόταν η αξία τους χάρη στις αλλαγές χρήσης.
Καλή τύχη σε όλους, ο πόλεμος κατά της ελληνικής μεσαίας τάξης (και της εργατικής, ούτε όσοι ζουν στο Πέραμα θα μπορέσουν να κρατήσουν το σπίτι τους) έχει κηρυχθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: defencenet.gr