ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψε 76.000 ευρώ, τον βρήκαν, αλλά τα χρήματα είχαν κάνει φτερά

Η ολιγόλεπτη στάση για την σωματική του ανάγκη στον κόμβο της Νέας Αγαθούπολης στην Πιερία, στοίχισε ακριβά στον 47χρονο οδηγό ενός φορτηγού, που έκανε το λάθος να αφήσει στο σταθμευμένο όχημα ένα πολύτιμο τσαντάκι. Ένας επιτήδειος, έμπειρος στις κλοπές, σταμάτησε δίπλα του, το άρπαξε και έγινε καπνός!

 

 

 

 

Η κλοπή έγινε την περασμένη Παρασκευή και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης που αξιοποίησαν τα πλάνα από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας. Έτσι βρήκαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που πλησίασε το φορτηγό και ταυτοποίησαν τον οδηγό του που άρπαξε από την καμπίνα του το τσαντάκι, το οποίο είχε μέσα 76.000 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα του 47χρονου ιδιοκτήτη!

Ο 36χρονος Έλληνας δράστης, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου, ούτε βρέθηκε το μεγάλο χρηματικό ποσό που έκλεψε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης και οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν τα χρήματα και να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Διαβάστε επίσης: