ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς ήταν οι σταρ της πολιτικής στα θρανία(φωτο)

Ήταν η Κωνσταντοπούλου θύμα bullying στο σχολείο; Είχε ο Τσίπρας πόστερ του Παπανδρέου; Μήπως ο Βαρουφάκης έχανε την πρώτη ώρα για να βάλει τζελ στο μαλλί; Ποιοι σημερινοί τηλεστάρ ήταν συμμαθητές;
Τρεις πρωθυπουργοί, δύο υπουργοί και πέντε celebs σε μαθητικές περιπέτειες όπως διαβάσαμε στο… ανανεωμένο ένθετο της εφημερίδας Παρασκήνιο «Backstage»

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ανήσυχο πνεύμα
Ανήσυχη προσωπικότητα ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς από μικρή ηγούταν των 5μελους της τάξης της κι άλλων σχολικών συγκεντρώσεων. Φωτογραφία και βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο δείχνει την Πρόεδρο της Βουλής το 1995 να δίνει τη δική της άποψη για το πώς πρέπει να είναι ένας πολιτικός. Η εμφάνιση της δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε αν εξαιρέσουμε ότι πια δεν φοράει γυαλιά μυωπίας.

Αλέξης Τσίπρας
Γεννημένος επαναστάτης
Από μικρός ο απερχόμενος Πρωθυπουργός ήταν… επαναστάτης. Συμμαθητές του έχουν δηλώσει πως πάντα ήταν ο αρχηγός του σχολείου. Στην φωτογραφία είναι μόλις επτά ετών, λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Αντώνης Σαμαράς
Σαν τους Ρόλινγκ Στόουνς
Αθλητικό παράστημα και ροκ διάθεση, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των νεανικών χρόνων του Αντώνη Σαμαρά. Από αυτά σήμερα, κυρίως παραμένε η αγάπη για τη ροκ μουσική και τους Ρόλινγκ Στόουνς. Εδώ, στα 24 του χρόνια μόλις είχε ολοκληρώσει τις οικονομικές σπουδές του, παίρνοντας πτυχίο από το Αμχέρστ των ΗΠΑ.

 

Γιώργος Παπανδρέου
Το κολεγιόπαιδο
Φωτογραφία από το κολέγιο Αθηνών δείχνει τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό στα φοιτητικά του χρόνια. Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου ντυμένος στα μαύρα και με μουστάκι, ποζάρει μαζί με τον πάλαι ποτέ φίλο του Αντώνη Σαμαρά. Η σημερινή τους εικόνα δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτή την εποχή της αθωότητας.

Γιάνης Βαρουφάκης
Διώξε πια τον μακρυμάλλη!
Εδώ απεικονίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, πολυσυζητημένος Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με φίλους του στο Λονδίνο, όταν ήταν φοιτητής. Δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε αν εξαιρέσουμε τα πυκνά μαλλιά!

πηγή: verysorry.gr