LIFESTYLE

Τα τραγικά χρόνια της Μενεγάκη: Ο θάνατος του πατέρα που δεν γνώρισε!

«Δεν είμαι σίγουρη ότι το συνήθισα ποτέ. Δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν με ρώταγαν "πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια που ο πατέρας σου πέθανε" έλεγα, "ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά". Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η υπήρχε η έλλειψη του πατέρα. Μπορεί τότε να μην το καταλάβαινα όταν το ζούσα, αλλά σήμερα καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μου και γιατί επέλεξα να κάνω κάποια πράγματα». 
 

Δύο μέρες πριν τα 46α γενέθλιά της, στις 29 Οκτωβρίου 2015, το περιοδικό You, θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές της και αναφέρεται στον θάνατο που πάντα ήταν ένα αγκάθι στην ψυχή της, τον θάνατο του πατέρα της, αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της παρουσιάστριας. 

Σταρ…από κούνια!

Από μικρή έκλεβε την παράσταση σε κάθε της δραστηριότητα στο σχολείο και πρόλο που, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ήταν ντροπαλή και συνεσταλμένη μονοπωλούσε το ενδιαφέρον αφού ήταν η ωραία του σχολείου. Κανείς τότε δεν περίμενε ότι η συμμαθήτριά τους θα γινόταν σταρ!

Νυφούλα για πρώτη φορά…

Η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 21 χρονών ποζάρει όλο χάρη ντυμένη νυφούλα στον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη. Ένας γάμος που τελείωσε νωρίς…

Η Ελένη με τον σύζυγό της Σταύρο Γαρδέλη μετά το γάμο τους στην κλασική αναμνηστική φωτογραφία. Ανάμεσά τους (από δεξιά) βλέπουμε τη μητέρα της, Ζέτα μαζί με τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο, ενώ ο πιτσιρικάς που καμαρώνει στο πλευρό της νύφης δεν είναι άλλος από τον αδερφό της Θοσωρή Μισόκαλο…

Πηγή : περιοδικό You, athensmagazine.gr