ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνεδρίαση της…οργής-Τι θα γίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κ.Ο της ΝΔ- Η στάση του Καραμανλή

Την Τρίτη στις 19:00 σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που το κόμμα ταλανίζεται μετά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών, που δεν έγιναν και τα σενάρια για διάσπαση να πληθαίνουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο  Αντώνης Σαμαράς θα απουσιάζει από την συνεδρίαση έντονα ενοχλημένος από τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αναμένεται να ακούσει μόνο την ομιλία του κ. Μεϊμαράκη και να αποχωρήσει.

Βέβαια ο κ. Καραμανλής ήδη φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και λυπημένος για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και προς το παρόν δεν προβλέπεται να προβεί σε οποιαδήποτε παρέμβαση.

Παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σε αντίθεση με τους εσωκομματικούς του αντιπάλους δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από το αξίωμά του, όπως έχουν κάνει ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.

Πάντως το κλίμα μέχρι τώρα είναι ενδεικτικό για το τι θα επικρατήσει μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ήδη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει δείξει τις προθέσεις του, καθώς είναι οργισμένος και δεν το κρύβει εξαπολύοντας μύδρους κατά πάντων.