Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός Γουίνγκς Χάουζερ, χαρακτηριστική μορφή της αμερικανικής τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου.
Ο σημαντικός ρόλος του Γουίνγκς Χάουζερ ως Γκρεγκ Φόστερ στα «Ατίθασα νιάτα» δεν ήταν η μοναδική του τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά ήταν η μεγαλύτερη. Πρωταγωνίστησε σε 15 επεισόδια αφού ανέλαβε τον ρόλο από τους ηθοποιούς James Houghton και Brian Kern.
Ο Χάουζερ συνέχισε να εργάζεται σε πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως «Magnum, P.I.», «The Fall Guy», «Murder, She Wrote», «Perry Mason», «Roseanne» και «Beverly Hills 90210». Η πιο πρόσφατη ήταν το «Criminal Minds» το 2010.
Πρωταγωνίστησε επίσης σε ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Vice Squad» (1982), το «Tough Guys Don’t Dance» (1987) και το «The Insider» (1999) με τον Αλ Πατσίνο και τον Ράσελ Κρόου.