Επέζησε έξι ημέρες στην έρημο της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, προτού διασωθεί με τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη ράντσου και δύο εργαζόμενων στους αυτοκινητοδρόμους, οι οποίοι κυνηγούσαν μια αγελάδα!
Σοβαρά τραυματισμένη από το ατύχημα, η 53χρονη παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ημέρες προτού καταφέρει να απεγκλωβιστεί και να περπατήσει μέχρι έναν γειτονικό σιδηροδρομικό σταθμό για να ζητήσει βοήθεια.
Κατάφερε να περπατήσει για
Ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από έναν φράκτη κοντά στον δρόμο.
Εντόπισαν το κατεστραμένο αυτοκίνητο από κάτω και όταν το προσέγγισαν είδαν ότι υπήρχαν πατημασιές με κατεύθυνση από το αυτοκίνητο.
Ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν την γυναίκα που είχε υποστεί σοβαρή αφυδάτωση, τα μάτια της ήταν πρησμένα και φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, σορτς και σαγιονάρες.
Οι διασώστες κάλεσαν ελικόπτερο και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.