3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για τους συγγενείς συνταξιούχου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς! Η δραματική έκκληση!

Ο Εμμανουήλ Κουτζόγλου επιβιβάστηκε από το ΚΤΕΛ Χανίων σε λεωφορείο με προορισμό το χωριό Ανώπολη Σφακίων.

Έμεινε για λίγη ώρα στο χωριό και μετά τα ίχνη του χάθηκαν. Οι συγγενείς του, με την χρήση της κάμερας μιας κινητής συσκευής, ακολούθησαν την πορεία του μέχρι να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί.

«Αφού έφτασε στο χωριό αποβιβάστηκε στην πλατεία, όπου και κάθισε στην ταβέρνα που υπάρχει εδώ για να πιει μια πορτοκαλάδα. Ο ιδιοκτήτης μάς ανέφερε ότι τον ρώτησε πού βρίσκεται το σπίτι ενός παλιού του συναδέλφου που διέμενε στην Ανώπολη. Έπειτα κατευθύνθηκε προς την έξοδο του χωριού αλλά επέστρεψε πάλι στην ταβέρνα και ζήτησε ξανά μια πορτοκαλάδα. Αυτό δείχνει και τη σύγχυση που είχε στο μυαλό του. Φεύγοντας για το σπίτι του συναδέλφου του, περνάει από μια άλλη ταβέρνα, η οποία έχει κάμερα και τον καταγράφει στη μέση του δρόμου», λέει χαρακτηριστικά η κόρη του.

Στη συνέχεια της διαδρομής του σταμάτησε σε έναν φούρνο που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του συναδέλφου που αναζητούσε. Ενημερώθηκε από τους ιδιοκτήτες ότι ο φίλος του δεν έμενε πια στην Ανώπολη και απελπισμένος πήρε με τα πόδια τον δρόμο για τα Σφακιά. Υπάρχουν μαρτυρίες στην πρώτη γειτονιά του χωριού ότι τον είδαν ζωντανό γύρω στις 18.30 το απόγευμα.

Η περιοχή είναι βραχώδης, με πολλούς γκρεμούς και αχαρτογράφητα μονοπάτια. Η οικογένεια φοβάται ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και κάνουν έκκληση σε όποιον τον είδε ή τυχόν τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του, να τους βοηθήσει.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»