ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια ληστεία με θύμα πρώην μοντέλο στη Βουλά

Θύμα αγριας ληστείας έπεσε 50χρονο πρώην μοντέλο με τους ληστές να έχουν ως συνεργό την οικιακή της βοηθό. Η λεία 200.000 ευρώ!
 

Την Τετάρτη στις εφτά το απόγευμα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στη Βούλα, η 50χρονη ιδιοκτήτρια άνοιξε την πόρτα για να φύγει η οικιακη βοηθός, όπως έκανε κάθε απόγευμα. Αυτή την φορά, όμως,απ' έξω περίμεναν δύο μασκοφόροι».

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικιακή βοηθός ήταν εκείνη που βοήθησε τους δράστες να μπουν στο σπίτι και να κλέψουν με αστραπιαίες κινήσεις τα χρήματα, κοσμήματα μεγάλης αξίας και γούνες και φορέματα

Η 50χρονη περιγράφει σοκαρισμενη: «Με πέταξαν στο κρεβάτι, δεμένη με ταινίες, φιμωμένη, με άφησαν πιθανότατα να πεθάνω από ασφυξία. Μου πήραν και ένα κινητό που είχα και μου είπαν ότι αν μιλήσω στην αστυνομία θα με σκοτώσουν. Κατάφερα και ελευθερώθηκα μόνη μου και κάλεσα το 100». 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σπείρα σκληρών Γεωργιανών κακοποιών που χρησιμοποιούν νεαρές ομοεθνείς τους, βάζοντας τες να δουλεύουν σε σπίτια ως οικιακές βοηθοί για να τους δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες.