ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στη Μάνη. Δυο νεαροί βρέθηκαν γαζωμένοι σε γκρεμό.

agrio-egklhma-sth-manh

Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή που εντοπίστηκαν χθες το βράδυ δύο νεκροί, στην διάρκεια της αναζήτησης για τους δύο νεαρούς, 25 και 26 ετών, αγνοούμενους στη Μάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τους ιατροδικαστές, οι δύο νεαροί φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου. Σε εκκρεμότητα είναι και η διαδικασία της επίσημης αναγνώρισης, η οποία επίσης αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας, οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, έχουν πυροβοληθεί γεγονός που αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.