3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου με μπουνιές και καδρόνια από… 16 άτομα! Βίντεο ντοκουμέντο!

Το πρωτοφανές περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, στη Σαντορίνη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο ο 35χρονος που εργάζεται ως εργολάβος οικοδομών έχει καταγραφεί να επιστρέφει με την οικογένειά του στο σπίτι του. Μία ομάδα τουλάχιστον 16 ατόμων, όπως αργότερα αποκαλύφθηκε, φαίνεται να του είχε στήσει ενέδρα.

Μόλις η σύζυγος και η κόρη του ανέβηκαν στο σπίτι, δέχθηκε άγρια επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές ενώ οι δράστες κρατούσαν στα χέρια τους καδρόνια και ρόπαλα. Μάλιστα δεν δίστασαν να πατήσουν γκάζι στο αυτοκίνητο και να το ρίξουν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον 35χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας. Λίγο μετά οι δράστες φαίνεται να αποχωρούν ενώ ο εργολάβος οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Χρειάστηκαν μήνες για να επανέλθει ο 35χρονος από τον σοβαρό τραυματισμό του και μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε αναμονή για να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος σήμερα θυμάται με τρόμο το περιστατικό και αναζητά απαντήσεις για το κίνητρο των ανθρώπων που τον χτύπησαν αλλά και την τιμωρία τους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, συνεχίζει να δέχεται απειλές από κάποιους που τις νύχτες εμφανίζονται σαν σκιές έξω από το σπίτι του ή περνούν έξω από αυτό μαρσάροντας προκλητικά με τα αυτοκίνητά τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR