ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στη Λαμία – Έσπασε το μαχαίρι από…

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με το άγριο φονικό που συνέβη στη Λαμία την περασμένη Κυριακή.

 

Η οικιακή βοηθός ενός 75χρονου, ο σύντροφος της και ένας φίλος τους έσφαξαν τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του, με την αστυνομία να υποστηρίζει πως το κίνητρο ήταν η ληστεία και ειδικότερα ένα κλειδωμένο συρτάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η σατανική τριάδα είχε σκοπό να δολοφονήσει τον 75χρονο, την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο. Ωστόσο, η οικιακή βοηθός δείλιασε την τελευταία στιγμή και για αυτό αποφάσισαν να καθυστερήσουν το εφιαλτικό τους σχέδιο κατά μία μέρα.

Μάλιστα, η 31χρονη κάλεσε μία κοπέλα για να προσέχει την 3,5 ετών κόρη της, ενώ της είπε σε περίπτωση που την φωνάξει η αστυνομία να το αποκρύψει.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Οι δράστες πίστευαν πως στο κλειδωμένο συρτάρι ο ηλικιωμένος είχε περίπου 80.000 ευρώ. Αποφάσισαν, λοιπόν, να τον σκοτώσουν, να τα κλέψουν και να τα μοιραστούν.

Την Κυριακή γύρω στις 22:00, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του θύματος. Κοίταξαν γύρω να δουν αν υπάρχει κανείς και τότε χτύπησαν την πόρτα του.

Η οικιακή βοηθός, μάλιστα, του μίλησε ώστε εκείνος να μην φοβηθεί και να της ανοίξει. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο φίλος του ζευγαριού του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Ο 75χρονος έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Η 31χρονη πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε στο πρόσωπο του για να μην ακούγεται, ενώ ο 42χρονος σύντροφός της άρχισε να του μπήγει το μαχαίρι σε όλο του το σώμα με μανία.

Από τα δυνατά και απανωτά χτυπήματα φρίκης το μαχαίρι έσπασε και ο αδίστακτος δράστης τα «έβαλε» με τη γυναίκα του για το ψευτομάχαιρο που είχε πάρει από το σπίτι.

Όση ώρα αυτός μαχαίρωνε τον παππού οι άλλοι δυο έψαχναν για τα λεφτά. Έβγαλαν και έσπασαν το κλειδωμένο συρτάρι, το οποίο έκρυβε 3.500 ευρώ.

Η τριάδα μοιράστηκε τα λεφτά ενώ η οικιακή βοηθός πήρε και κάποιες χρυσές αλυσίδες του παππού. Στο δρόμο της επιστροφής «ξεφορτώθηκαν» το σπασμένο μαχαίρι, τα αιματοβαμμένα γάντια και αργότερα έκαψαν και τα ρούχα του 42χρονου που είχαν λερωθεί από τα αίματα του άτυχου ηλικιωμένου.

Όταν πια έφτασαν στο σπίτι οι τρεις τους σκοτώθηκαν καθώς ο 42χρονος τους κατηγορούσε πως δεν έψαξαν καλά το σπίτι, για να βρουν όλα τα λεφτά.

Την ίδια στιγμή, η οικιακή βοηθός φέρεται να υποστήριξε πως η αιτία για το άγριο φονικό ήταν το γεγονός πως το θύμα είχε «πειράξει» την κόρη της.

Αυτό, όπως ισχυρίζεται, έκανε την ίδια αλλά και τον άντρα της να θολώσουν. Το είπαν στο φίλο τους και αποφάσισαν να τον σκοτώσουν.

Επιπλέον, φέρεται να είπε πως της είχε ζητήσει να αφήσει τον άντρα της και να τον παντρευτεί.

star.gr