ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή: Δολοφόνος αστυνομικών ο πιστολέρο του Ν. Ηρακλείου

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άνθρωπος που μετά τους πυροβολισμούς στο διαμέρισμα της οδού Οδυσσέως στο Νέο Ηράκλειο πριν τρεις ημέρες, επιβιβάστηκε σε ένα Smart και εξαφανίστηκε, είναι ένας αδίστακτος και μάλιστα, πολύ επικίνδυνος δολοφόνος!

 

 

Ο Α.Κ, είχε συλληφθεί την πρώτη φορά στις 24 Αυγούστου 1990 όταν τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης μπροστά στη ΓΑΔΑ. Ο δράστης χωρίς κανένα λόγο, άρχισε να πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο ένας αστυνομικός να σκοτωθεί επί τόπου και ο άλλος βαρύτατα τραυματισμένος να ξεψυχήσει δύο εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2011 από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αγιάς Κρήτης παίρνει 11ήμερη άδεια όμως δεν επιστρέφει για να συλληφθεί ενάμισι χρόνο αργότερα στο Χαλάνδρι. Στο σπίτι που διέμενε τότε στο Χαλάνδρι μαζί με μια 41χρονη φίλη του βρέθηκαν όπλα ημιαυτόματα και ναρκωτικά.

Πριν λίγες εβδομάδες πήρε και πάλι άδεια δεν επέστρεψε και πρωταγωνίστησε στο άγριο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας στο Νέο Ηράκλειο με έναν σεσημασμένο τοξικομανή για τη μοιρασιά των ναρκωτικών.

 

Το πως ένας δολοφόνος, μπορεί και παίρνει δύο φορές άδεια ενώ έχει καταδικαστεί και συλλαμβάνεται μάλιστα, τυχαία, αυτό είναι ένα ζήτημα…

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς κρίνουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή και ώρα και για ασήμαντη αφορμή να σηκώσει ξανά το όπλο του και να πυροβολήσει το επόμενο του ανυποψίαστο θύμα.