ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στο ΘΡΙΛΕΡ της εξαφάνισης του 33χρονου δικηγόρου από την Κρήτη

Τα κλάματα αγωνίας διαδέχθηκαν τα κλάματα χαράς στην οικογένεια του 33χρονου δικηγόρου από την Κρήτη ο οποίος από τις 13 Οκτωβρίου, είχε εξαφανιστεί από την Κομοτηνή.

 

 

Ο Γιάννης Αγαπάκης, έδωσε «στίγμα ζωής» από την Κεφαλονιά, επικοινωνώντας  με την οικογένειά του. Τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είναι καλά στην υγεία του και πως δεν πρέπει να ανησυχούν.

Ο 33χρονος αρχικά επικοινώνησε με τον θείο του και στην συνέχεια με την μητέρα του, η οποία έκλαιγε από ευτυχία.

Την Παρασκευή αναμένεται η μητέρα του δικηγόρου να μεταβεί στην Κεφαλονιά προκειμένου να αγκαλιάσει το παιδί της μετά από 23 μέρες αγωνίας.

Η κυρία Αγαπάκη, τις προηγούμενες ημέρες είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις εκκλήσεις που έκανε για βοήθεια προκείμενου να βρει το γιο της.

«Αν με ακούει ο γιος μου "Αγόρι μου σε περιμένει η μητέρα σου"» είχε πει με σπαρακτική φωνή.

Λίγα λόγια για την εξαφάνιση του 33χρονου Κρητικού δικηγόρου

Στις 13 Οκτωβρίου, χάθηκαν τα ίχνη του 33χρονου Κρητικού δικηγόρου, Γιάννη Αγαπάκη, ο οποίος βρισκόταν στην Κομοτηνή, όπου έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Η μητέρα του, Μαρία Αγαπάκη, μιλούσε για ένα σπουδαίο επιστήμονα, ένα καλό παιδί και δεμένο με την οικογένεια του. Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ότι μίλησε με το γιο της το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισής του. «Μαμά πάρε με το πρωί μην τυχόν δεν ξυπνήσω, για να πάω στο πανεπιστήμιο να πληρώσω τα δίδακτρα. Σ’ αγαπώ πολύ» της είπε χαρακτηριστικά.

Την επομένη μέρα, το σταθερό του δεν απαντούσε και το κινητό του ήταν κλειστό. «Στις 8.20 το πρωί μου ήρθε μήνυμα “Μαμά με κυνηγούν”» είχε αποκαλύψει η μητέρα.

«Δεν ξέρω αν μου το έστειλε ο ίδιος ή αν ήταν παραπλάνηση. Το βραδινό του φαγητό ήταν άθικτο πάνω στο τραπέζι. Το πορτοφόλι του ήταν άδειο πάνω στο γραφείο και η πόρτα ξεκλείδωτη» είχε προσθέσει.

Πηγή: cretalive