3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν στόματα για την οικιακή βοηθό που κατηγορείται για φόνο! «Έβρισκε ηλικιωμένους και τους έκλεβε»

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει την Παρασκευή η οικιακή βοηθός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Η έρευνα  των αρχών φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο, την ώρα που μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 50χρονη είχε προσεγγίσει ξανά ηλικιωμένες στο παρελθόν.

Η 50χρονη ύποπτη για τη δολοφονία της 84χρονης ήταν μια γυναίκα που το θύμα εμπιστευόταν τυφλά, αφού τη βοηθούσε στις δουλειές και τα ψώνια και γνώριζε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Η 50χρονη οικιακή βοηθός αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, δύο στοιχεία οδήγησαν τις αρχές να της περάσουν χειροπέδες.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της ηλικιωμένης στις 11:15 και να βγαίνει στις 12:45, ωστόσο η ίδια έπεσε σε αντιφάσεις.

Tα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί.

Η 50χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας και ότι δεν τα έχει επειδή κάποιος της τα πήρε. Ένοικοι της πολυκατοικίας, πάντως, αρνούνται ότι είδαν ή πήραν παπούτσια στην είσοδο.

Για να ενισχύσουν την κατηγορία οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει από το σπίτι της 50χρονης οικιακής βοηθού προσωπικά της είδη, όπως πετσέτες, ρούχα και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε. Τα έχουν στείλει στα εργαστήρια της αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστούν για το αν υπάρχουν ίχνη αίματος πάνω σε αυτά. Τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν σε λίγες μέρες και αν υπάρξουν θετικά εργαστηριακά δεδομένα, τότε οι αστυνομικοί «κλειδώνουν» καλύτερα την υπόθεση.

Επίσης, έγινε ήδη αίτημα και αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της ύποπτης. Θα ελεγχθούν όλα τα μηνύματα και οι κλήσεις που έκανε η οικιακή βοηθός την κρίσιμη ημέρα της δολοφονίας και τις επόμενες μέχρι και τη σύλληψή της.

Τα στόματα στα Καμένα Βούρλα «ανοίγουν» και γειτόνισσες της 84χρονης υποστηρίζουν ότι η 50χρονη στο παρελθόν είχε κλέψει ξανά χρήματα από ηλικιωμένους. «Έψαχνε γυναίκες μεγάλες με άνοια και γυρνούσε μετά σε καφετέριες, έκανε καλή ζωή. Ψεύτρα. Φαινόταν να μη λυπάται τα χρήματα, όπως εμείς, στο σούπερ μάρκετ. Έκλεβε γυναίκες που φρόντιζε. Ακούγονται κ άλλα, ότι έχει κάνει φυλακή και έχει φάκελο στην αστυνομία. Έχει αγοράσει τρία διαμερίσματα εδώ, οικόπεδα και όλα αυτά», περιέγραψε γειτόνισσα του θύματος. Την ίδια ώρα, ηλικιωμένη υποστήριξε ότι πριν έναν χρόνο, η οικιακή βοηθός της είχε αποσπάσει χρήματα και της επιτέθηκε για να της πάρει τη βέρα.

Ο αδελφός της 50χρονης, μιλώντας στο Star, αρνείται να πιστέψει ότι η αδελφή του έφτασε στο σημείο να σκοτώσει άνθρωπο για να τον κλέψει. «Αν το έχει κάνει αυτή, δε θέλω να έχω καμία σχέση, δε θα είναι αδελφή μου. Αναρωτιέμαι πού βρήκε τέτοια δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο», είπε.

πηγή φωτογραφίας STAR