slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο» της Αθήνας! Σοκαριστικές μαρτυρίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασύλληπτος παραμένει ο «δράκος της Αθήνας», άντρας ασιατικής καταγωγής που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες στο Κέντρο για να τις βιάσει.

Έχουν γίνει καταγγελίες για επιθέσεις την οδό Βιργινίας Μπενάκη στο Μεταξουργείο, στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Μενάνδρου στην Ομόνοια, στη συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος στον Κεραμικό.

«Είχα πανικοβληθεί πολύ και είχε μουδιάσει το σώμα μου, θυμάμαι ότι με είχε πιάσει από το λαιμό και με πέταξε κάτω με δύναμη – του είπα πάρε ότι θες αρκεί να με πειράξεις ή μου κάνεις κακό μου. Εκείνος μου είπε με σπαστά ελληνικά «θέλω μόνο σεξ». Με το άλλο χέρι θυμάμαι προσπαθούσε να κατεβάσει το παντελόνι του» λέει 27χρονη στο STAR

Η κοπέλα μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά της και επέστρεφε στο σπίτι της. Όταν κατάλαβε ότι κάποιος την ακολουθούσε, ήταν αργά. Ο «δράκος» της Ομόνοιας όρμησε πάνω της.

«Καθώς με είχε αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσε να με ακουμπήσει και να κατεβάσει το παντελόνι του παρότι εγώ πανικοβλήθηκα και δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ, ούρλιαξα… προτού προλάβει να μου κλείσει τελείως το στόμα πρόλαβα και φώναξε βοήθεια δυνατά και βγήκε ένας άνθρωπος από το διπλανό διαμέρισμα».

Στο MEGA μίλησε αποκλειστικά το πρώτο θύμα του επίδοξου βιαστή.

«Βασικά γυρνούσα από τη δουλειά μου, γύρναγα με τα πόδια και ήμουνα κοντά στο Μεταξουργείο και στην οδό Μενάνδρου παρατήρησα είχε κόσμο και είχε και αστυνομία πιο ‘κει και δεν είδα κάτι ύποπτο και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι είναι κάποιος πίσω μου, ο οποίος κρατούσε και κινητό στο χέρι από ό,τι θυμάμαι και τον πέρασα για πεζό. Μόλις είδα περίεργη συμπεριφορά βγάζω το κινητό από την τσάντα και προσπάθησα να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο και αυτός το αντιλήφθηκε ότι θα πήγαινα να κάνω αυτό το πράγμα και μου επιτέθηκε μετά από 1- 2 λεπτά και δεν πρόλαβα να αντιδράσω».

Ο μανιακός προκειμένου να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του την έπιασε από το λαιμό και την έριξε με δύναμη στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

«Με έπιασε από το λαιμό ενώ εγώ κράταγα την τσάντα μου και πήγα να πάρω τηλέφωνο και του λέω στην αρχή -επειδή φοβήθηκα- του λέω “πάρε την τσάντα ή πάρε το κινητό, μη με πειράξεις”. Αλλά εκείνη τη στιγμή που το είπα, με άρπαξε και με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε κάτω στο πεζοδρόμιο και με χτύπησε. Με τα χέρια του με πέταξε όπως με έπιασε στο λαιμό, με πέταξε με δύναμη κάτω στο πεζοδρόμιο ωστόσο κρατούσε και ένα μπουκάλι στα χέρια και ευτυχώς δεν πρόλαβε να μου το φέρει στο κεφάλι».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA