ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ανατροπή με το άγριο φονικό στη Λάρισα

Πολύ γρήγορα εξιχνιάστηκε το άγριο φονικό στη Λάρισα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 23χρονος γιος να χάσει την ζωή του από πυροβολισμούς που δέχτηκε και να τραυματιστεί σοβαρά ο πατέρας του.

 

 

Αν και αρχικά τα ερωτήματα ήταν πολλά, με πολλούς να εικάζουν ότι κάποιος έστησε ενέδρα σε πατέρα και γιο, τελικά η υπόθεση είχε απίστευτη ανατροπή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το 23χρονο θύμα και ο 49χρονος πατέρας του, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πήγαν με το ΙΧ αυτοκίνητο τους σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής, με προφανή στόχο την κλοπή.

Έλα όμως που οι ιδιοκτήτες (ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του) ειδοποιήθηκαν μέσω συστήματος συναγερμού, για την παρουσία τους  στο ποιμνιοστάσιό.

Αμέσως έτρεξαν εκεί και ο 51χρονος πυροβόλησε τους δύο με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 23χρονου και τον τραυματισμό του πατέρα του.

Οι δυο άντρες μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε, συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες του ποιμνιοστάσιου ,ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία ο 51χρονος πατέρας κατείχε νόμιμα, ως αθλητής σκοποβολής, θήκη και κοντάκι πιστολιού, φυσιγγιοθήκη, εννέα φυσίγγια, καθώς και σουγιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.