ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Υπάλληλος του ΙΚΑ γιαούρτωσε τον διευθυντή του γιατί δεν του έδωσε προαγωγή

giaoyrti

Ένιωσε αδικημένος γιατί δεν προήχθη σε προϊστάμενο ή γιατί δεν του έδωσε νομική κάλυψη η υπηρεσία του και… γιαούρτωσε τον διευθυντή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ Βόλου, όταν εξαγριωμένος υπάλληλος, που μάλιστα τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ Μαγνησίας, επιτέθηκε με γιαούρτια στον διευθυντή.

Ο υπάλληλος Αχιλλέας Καλυβιώτης μιλώντας στο Mega απέδωσε την κίνησή του στο γεγονός ότι βρισκόταν σε απόγνωση και αγανάκτηση

«Μετά από 30 χρόνια δουλειάς με μεταχειριζόταν σα να ήμουν σκύλος», είπε ο κ. Καλυβιώτης και πρόσθεσε ότι «με πνίγει το δίκιο. Ζητώ συγγνώμη»

Όπως υποστήριξε τον κυνηγάει εδώ και τρία χρόνια ένας επιχειρηματίας-ξενοδόχος στη Σκόπελο, στον οποίο έχει καταλογίσει τεράστια πρόστιμα για πολεοδομικές παραβάσεις και ο οποίος μου έκανε μήνυση.

Όπως είπε ζήτησε νομική προστασία από την υπηρεσία και ο διευθυντής του, του απάντησε: «να κόψεις τον λαιμό σου να βρεις δικηγόρο».

Ο διευθυντής του ΙΚΑ Δημήτρης Βάμδας υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος του έριξε τέσσερα κεσσεδάκια με γιαούρτι, τα οποία πήρε από το ψυγείου του γραφείου.

“Μου είπε θέλω να σε ευχαριστήσω και μου πέταξε τα γιαούρτια”, είπε ο κ. Βάμδας.

Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν οι δέουσες κυρώσεις