ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη: «Πάω να δω το παιδί μου» – BINTEO

Αποφυλακίστηκε λίγο πριν τις 20:00 η Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να μην καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ, λόγω των capital controls, αρκεί να παραδώσει το διαβατήριό της.

 

Εξερχόμενη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, η κυρία Σταμάτη δήλωσε συγκλονισμένη και ευχαρίστηκε τη Δικαιοσύνη και τους δικηγόρους της. Όπως είπε, «σε λίγα λεπτά θα βρίσκομαι δίπλα στο παιδί μου. Θέλω να εισπνεύσω το άρωμά του».

«Θέλω να σας πω ότι νιώθω βαθύθατη ευγνωμοσύνη για τους δικαστές που έκοψαν το νήμα και έκαναν τη διαφορά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δικηγόρους μου που με βοήθησαν ναεγκαταλείψω το κολαστήριο», είπε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σημειώνοντας ότι θα πει στο παιδί της «να βγει σε μια κοινωνία λύκων ως λιοντάρι». 

Ακόμη, αναφερόμενη σε όσους δεν την στήριξαν, είπε ότι της έκαναν καλό γιατί τα κατάφερε μόνη της. Η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε επίσης πως έχει ανταλλάξει κάποιες κουβέντες με τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Νωρίτερα, αποχωρώντας με κλούβα της ΕΛΑΣ από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Από εκεί κατευθύνθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου έλαβε το αποφυλακιστήριο, που ορίζει την αποφυλάκισή της υπό όρους.