ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισε η Black Friday… Πέμπτη! Ατελείωτες ουρές έξω από καταστήματα (ΦΩΤΟ)

Πρωτοφανής εικόνες αντίκρισαν όσοι τυγχάνει να περνούσαν έξω από εμπορικά καταστήματα​ της Θεσσαλονίκης, με την Black Friday να γνωρίζει μεγάλη απήχηση επί ελληνικού εδάφους.

Oυρές χιλιομέτρων σχημάτισαν οι καταναλωτές έξω από μαγαζιά της συμπρωτεύουσας με αφορμή την ημέρα προσφορών η οποία αποτελεί αμερικανικό θεσμό  ο οποίος από ότι φαίνεται ήρθε να καθιερωθεί και στην ελληνική αγορά.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών στήθηκαν έξω από τα καταστήματα επωφελούμενοι των προσφορών που έβαλαν οι επιχειρηματίες με σκοπό να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, έκαναν την «Μαύρη Παρασκευή» τριήμερο προσφορών. Ακόμα μια ελληνική πατέντα, καθώς η «Μαύρη Παρασκευή» στο εξωτερικό, όπως είναι λογικό και φανερό, γίνεται μόνο Παρασκευή και οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα.

Ωστόσο η φρενίτιδα της «Μαύρης Παρασκευής» «χτύπησε» στη συμπρωτεύουσα μια ημέρα πριν γεγονός που μαρτυρούν οι εικόνες έξω από κατάστημα με είδη καλλυντικών στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, η ουρά έφτασε μέχρι την Τσιμισκή, ωστόσο μειώθηκε στη συνέχεια αφού πολλές νεαρές γυναίκες που περίμεναν αποχώρησαν λόγω της μεγάλης αναμονής.

Μάλιστα, ο λόγος που σχηματίστηκαν τέτοιες ουρές έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι μία προσφορά που κάνει  με την ευκαιρία τόσο λόγω Black Friday όσο και για την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω κατάστημα, δίνει ένα δωρεάν κραγιόν στις πρώτες 250 πελάτισσες που θα μπουν μέσα και θα κάνουν οποιαδήποτε αγορά.

πηγή φωτό: thessnews και seleo

Διαβάστε επίσης:

BlackFriday… με προσφορές έως 60% στον ΓΕΡΜΑΝΟ